Teamwork makes the dream work!

Buna, draga mea! 

Numele meu este Cristina, sunt model de videochat si fondatoarea studioului de videochat Unique. Drumul meu in videochat a inceput acum opt ani, ca si model independent. Am parcurs toate etapele firesti de inceput: teama, neincredere, tristete, bucurie, multa munca. Am inteles pe propria piele ce inseamna sa nu ai trafic, sa muncesti mult, sa nu atingi incasarile pe care ti le doresti. Am vrut sa renunt si m-am reapucat. Dupa primul an mi-am dat seama ca nu lucrez eficient. Am dezvoltat o strategie de abordare, mi-am creat o imagine unica si am inceput sa inteleg de fapt care sunt secretele jobului de model de videochat. Din acel moment, totul s-a schimbat in bine.

Un vis devenit realitate!

Ca si model independent, m-am simtit mereu singura, neinteleasa, fara sprijin sau ajutor. Mi-am dorit intotdeauna sa fac parte dintr-o echipa, sa am prietene cu care sa impartasesc aceleasi idealuri, sa ma simt ca acasa. Voiam sa simt ca fac parte dintr-o familie, alaturi de care sa pot sa rad, sa plang, sa ma distrez si sa castig bani. Avea sa treaca mult timp pana ce sa imi indeplinesc acest vis.

In anul 2013, am pus bazele studioului de videochat Unique, copilul meu, proiectul meu de suflet. Inca din prima zi sunt alaturi de modelele mele la fiecare pas, le indrum si le ofer ajutor pe tot parcursul colaborarii noastre. Sunt un izvor de energie ar spune colegele mele. Eu spun ca fac ceea ce imi place, avem rezultate excelente impreuna, si asta imi incarca bateriile. 

 

De ce Unique Studio?

Training personalizat

O echipa dedicata de traineri, formata exclusiv din modele de videochat de TOP.

Experienta in videochat

Toti membrii echpei studioului de videochat Unique au o experienta vasta in domeniu, avand primul contact cu acesta in urma cu minim sapte ani.

Confidentialitate

Identitatea ta va fi protejata pe tot parcursul colaborarii noastre. Siguranta este intotdeauna cea mai importanta.

Legalitate 100%

Colaborarea ta cu studioul de videochat Unique se va desfasura in baza unui contract ce se supune legislatiei in vigoare.

Locatie usor accesibila

Ne gasesti in zona Piata Unirii, in imediata apropiere a Tribunalului Bucuresti.

Tehnologie de ultima generatie

Atat calculatoarele, cat si camerele web si sistemele inteligente de lumini sunt in concordanta cu ultima tehnologie disponibila.

In cadrul studioului de videochat Unique am pregatit o serie de beneficii de nerefuzat:

Venituri uriase

Afla cat castiga modelele din cadrul studioului de videochat Unique si convinge-te singura ca DA! SE POATE!

Make-up & Hair

Vei avea in fiecare zi o echipa de profesionisti ce se va asigura ca imaginea ta este impecabila.

Cursuri engleza

Iti punem la dispozitie cursuri de limba engleza si ajutor permanent in comunicarea cu membrii.

Boost

Ne ocupam permanent de promovarea ta pe site-urile de videochat, pentru a ne asigura ca beneficiezi de trafic de calitate si o pozitionare excelenta.

Contacteaza-ne acum!

Unique Studio
Strada Ion Filibiliu, nr. 7, Bucuresti
0754.026.828