Angajare videochat

Pentru a te alatura echipei studioului de videochat Unique ai nevoie, in primul rand, de ambitie, implicare si multa dorinta de munca. Adauga un strop de pasiune si succesul este garantat. Ca si model de videochat trebuie sa ai mereu un aspect impecabil, lucru de care ne vom ocupa noi in mod GRATUIT, astfel incat sa te simti ca o diva in fata camerei. Limba engleza este si ea foarte importanta, si tocmai de aceea iti punem la dispozitie cursuri de limba engleza si ajutor permanent in comunicarea cu membrii. Vei avea alaturi de tine, inca din prima zi, un trainer dedicat, fost model de vdeochat de TOP, ce te va indruma si iti va oferi toate secretele succesului. 

 

Programul de lucru in cadrul studioului de videochat Unique este flexibil si se muleaza pe nevoile tale personale. Fie ca esti la facultate, ai un copil sau locuiesti cu parintii si trebuie sa lasi impresia ca lucrezi la un job de birou, videochatul iti permite sa gasesti un echilibru. Te vom ajuta sa alegi programul cel mai avantajos pentru tine, astfel incat sa iti poti continua activitatile tale cotidiene. Poti opta intre un program de lucru full-time sau un program part-time, atat dimineata cat si dupa-amiaza sau noaptea. 

Personalizeaza-ti programul

La fel ca noi toate, ca si model de videochat, vei alege acest job datorita castigurilor impresionante. Nu este insa un secret faptul ca inceputul este unul plin de provocari, iar cresterea financiara este una progresiva, asa cum am detaliat aici. Pentru ca ne dorim sa fi relaxata si sa te poti concentra pe lucrurile importante, iti vom oferi un salariu minim garantat de 4.000 de ron pe luna. Pe langa acesta, vom adauga bonusuri in functie de realizarile tale ca si model de videochat, bonusuri ce pot depasi 2.000$ in fiecare luna. Si cel mai important lucru, NU avem amenzi. Nu credem in penalizari ci suntem adeptii motivarii financiare. 

Vreau sa castig bani acum!

 

Nu esti convinsa inca?

In cadrul studioului de videochat Unique am pregatit o serie de beneficii de nerefuzat:

Promovare

Inca din prima zi ne vom ocupa de promovarea ta pe site-urile de videochat.

Make-up profesional

O intreaga echipa de stilisti vor avea grija ca tu sa ai mereu o imagine impecabila

Cursuri de limba engleza

Iti punem la dispozitie cursuri de imbunatatire a limbii engleze, cat si de dezvoltare a abilitatilor de comunicare.

Venituri uriase

Avem o echipa de training formata exclusiv din foste modele de TOP, de la care vei invata cum sa faci bani rapid si usor. Detalii aici!

Unique Studio
Strada Ion Filibiliu, nr. 7, Bucuresti
0754.026.828